İncirliova Anaokulu

Vizyon: Tüm dünyanın gıptayla izleyeceği başarı hikayesi gerçekleştiren bir okul öncesi eğitim kurumu olmak.

Misyon: Çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen , bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı nitelikli, ahlaklı ,sağlıklı ve mutlu çocukların yetişmesine ortam sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 07.50-17.45
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servisimiz mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: Okul öncesi eğitim Programı , Erasmus+, eTwinning projeleri faaliyetleriyle çocuklarla hem sağlıklı beslenme hem de fiziksel aktiviteye yönlendirme çalışmaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: STEM projesi ,Bilgisyarsız Kodlama, Proje Tabanlı uygulamalarla etkinlikler yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Minik Tema, Orman Okulu,Erasmus+ , eTwinning projeleri yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2021 Eramus+ döneminde Okul Eğitimi Personel Hareketliliği "Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Ana Eylemi (KA1) altında öğretmenlerimiz mesleki profillerinin ve yeterliliklerinin geliştirilmesine yönelik Finlandiya Helsinki şehrinde "Çocuklar İçin Felsefe " eğitimi almıştır. Çocukları bilimsel etkinliklere yönlendirmek amacıyla Erasmus+ Little STEMist ( Küçük STEMciler)projesi yürütülmektedir. Dönemsel olarak Erasmus + proje başvurularımız devam etmektedir.
Diğer Hususlar: Okulumuz MEB tarafından yürütülen "Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması" projesinde pilot okuldur. Okulumuz,81 İlde uygulanan "6 Tuğla" ATAÇ (lego) projesinde aktif olarak çalışmaktadır.

WEB - https://incirliovaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Atatürk Mahallesi Kıbrıs Caddesi No16/1 İncirliova/ AYDIN

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - İlçe merkezindedir.

Adres - Atatürk Mahallesi Kıbrıs Caddesi No16/1 İncirliova/ AYDIN

Ulaşım Aydın iline ulaşım Tren ve minibüs ile yaklaşık 10 dk dır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl 10 km